Breaking News
Loading...
luni, 4 septembrie 2017

Alerta! Excrocii folosesc o noua metoda. Metoda FETITA!

nouă metodă prin care să PĂCĂLEASCA românii. Escrocii au pus la punct o nouă metodă prin care să-i păcălească pe români. Mai mulţi oameni au povestit în mediul online că au fost la un pas să cadă în plasă după ce a vrut să ajute o fetiţă, neştiind că totul este, însă, o manevră bine pusă la punct.

Revoltaţi, oamenii au povestit cu lux de amănunte întreaga întâmplare. Ei spun că fetiţa de aproximativ 12 ani are hainele rupte şi pare să aibă vânătăi pe mâini şi abordează şoferii, rugându-i să o ducă acasă cu maşina. Românii cu inimă mare nu ştiu însă că micuţa este supravegheată în tot acest timp, dintr-o maşină aflată în apropiere.

Oamenii care au fost la un pas să fie păcăliţi au explicat, însă, întreaga manevră: după ce fetiţa s-ar fi urcat în maşină, aşa-zisul ei tată, un bărbat solid şi pus pe scandal, ar fi venit să lanseze ameninţări. 

După ce ar fi acuzat şoferul cu pricina de pedofilie, bărbatul ar fi insistat să primească o sumă de bani pentru ca întreg incidentul să fie dat uitării.
Mărturiile acestora au devenit în scurt timp virale pe reţelele sociale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2012 Vorbește Liber - Străin in tara ta All Right Reserved
Designed by CBTblogger